zondag 30 november 2008


Herberg 'De Zwarte Hand' is het gezelligste en enige etablissement in Gotterdam waar men in alle rustiek een pintje, een koffie of een typische Zwarte Leffe kan nuttigen. Maar 'De Zwarte Hand' spijst niet alleen de dorstigen: ook de hongerigen worden er stevig gelaafd. Wie een keer van een echt Gotterdams ontbijt proeft, vergeet dat nooit meer: heerlijk knisperend spek, verse ganzeneieren, mondwaterend smeuiige bloedworst, artisanale havermout, pikante pepers en verse bloemkool zorgen, overgoten met een romig tomatensausje, voor een smakelijk stoofpotje om de dag hartig mee te beginnen.

Ook voor verpozing of een nachtje ontspanning met mevrouw kunt u terecht in 'De Zwarte Hand'. Wij stellen u met plezier een van onze vijf prachtig uitgeruste kamers ter beschikking, met de luxueuze Stijn Streuvels-suite als pronkstuk. En dat allemaal tegen een niet te versmaden spotprijsje!

Mogen wij u wel vragen geen honden, negers of joden mee te brengen? Wij zijn een deftig etablissement en hopen dat zo te houden.

Uitkijkend naar uw bezoek,

Filip Vanhecke,
Waard 'De Zwarte Hand'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten