zondag 30 november 2008

De Urgent.fm Gazet





Urgent.fm Gazet

De Urgent.fm Gazet is een onafhankelijk en eigenzinnig dagblad, dat aan geen enkele criminele organisatie gelieerd is, noch financieel, noch editoriaal. Elke dag gaan wij bij de Gazet tot het uiterste om u, de wereldbewuste Gentenaar, het nieuws te brengen zoals wij dat zien. Scoops, diepgravende onderzoeksjournalistiek en messcherpe analyses: de Urgent.fm Gazet deinst werkelijk nergens voor terug. Heet van de naald, flitsend en bovenal relevant: de Urgent.fm Gazet weet wat er leeft bij zijn stadsgenoten.


Wie zijn we?


Yvo Besmet is sinds jaar en dag de visionaire hoofdredacteur van de Urgent.fm Gazet. Ten gevolge van enkele gerechtelijke disputen kan verdere info over de heer Besmet voorlopig niet vrijgegeven worden.




Ludo Vandermuide is onze gewaardeerde eindredacteur Sport. Ludo omschrijft zichzelf als een 'gezapige volksmens die houdt van een pintje op z'n tijd en een relletje hier en ginter'.




Asap Nahalalachranahawahatsinanami is, in het kader van het nieuw opgedrongen diversiteitsbeleid, sinds kort onze buitenlandcorrespondent met een specialisatie in Indische aangelegenheden.




Klaas Bavo, tweevoudig Oost-Vlaams Pulitzerprijs-winnaar is ongetwijfeld een van de meest veelbelovende journalistieke talenten van Oost-Gent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten